Ahojte, rad by som vam ukazal svoju kolekciu ktoru som nazbieral doposial.
Konzoly ktore su na obrazku:
Sony: Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5, PS Vita, PSP
Nintendo: NES, SNES, Game Cube, Nintendo 64, Wii, Wii U, DSi, 2DS, 3DS, 3DS XL, New 2DS XL, Game Boy Color, Game Boy Advance SP, Switch (2x)
SEGA: Megadrive 1, Megadrive 2, Dreamcast
Microsoft: Xbox, Xbox360, XboxOne, Xbox OneX, Xbox Series S
Atari 2600 klon
Uvítam odporúčania akú konzolu by som mal pridať do zbierky (ideálne aj s ponukou )
Moja kolekcia Linkraizen
-
- Nový člen
- Dátum registrácie: Po, 31. Októbra 2022, 11:07
- Dark77
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po, 27. Júna 2022, 19:27
- Kontaktovať používateľa:
Re: Moja kolekcia Linkraizen
Wow, pekna zbierka!
Ako dlho sa tomu uz venujes?
Co sa tyka Gameboy konzol, neponukam ale mozem poradit DS Lite alebo GB Pocket a hlavne GB Light, ktory sa predaval len v Japonsku .
Ako dlho sa tomu uz venujes?
Co sa tyka Gameboy konzol, neponukam ale mozem poradit DS Lite alebo GB Pocket a hlavne GB Light, ktory sa predaval len v Japonsku .
GB Color & GB Advance SP with IPS display mod and custom brightness
Raspberry Pi 4B 4GB | Miuzei housing with 35mm fan | Digital USB thermometer DS18B20 | 500GB external SSD | DietPi OS
Raspberry Pi 4B 4GB | Miuzei housing with 35mm fan | Digital USB thermometer DS18B20 | 500GB external SSD | DietPi OS
-
- Nový člen
- Dátum registrácie: Po, 31. Októbra 2022, 11:07
Re: Moja kolekcia Linkraizen
dakujem.
Niektore konzoly mam uz roky. vaznejsie som zacal zbierat az toto leto. Takze v podstate posledneho pol roka trvalo zozbierat vacsinu konzol.
Nad Game boymi dalsimi som rozmyslal aj ja. Dakujem za tip
Niektore konzoly mam uz roky. vaznejsie som zacal zbierat az toto leto. Takze v podstate posledneho pol roka trvalo zozbierat vacsinu konzol.
Nad Game boymi dalsimi som rozmyslal aj ja. Dakujem za tip